/ Piesa Veche la schimb

Piesa Veche La schimb


Piesa Veche la Schimb

Termenul maxim de retur al pieselor vechi la schimb este de 7 zile calendaristice de la data facturarii.
Piesa veche la schimb se returneaza in ambalajul original al piesei noi.
Piesa veche se curata de murdarie, ulei, vaselina, etc... .

Piesa veche trebuie sa fie completa si asamblata, iar in cazul in care piesa noua contine si alte piese aditionale (fulii, capace, etc...), acestea trebuie sa se regaseasca si in componenta piesei vechi.
Sa nu prezinte defecte mecanice, lovituri (la filet, la conducta, cablu, zona de identificare).
Se accepta doar piesele vechi al caror cod este vizibil si se regaseste in lista de echivalente acceptate ale producatorului.

Piesa veche trebuie sa fie de acelasi tip si sa aiba aceleasi componente ca si piesa noua livrata.
Carcasele sa fie intregi, sa nu fie arse, deformate, fisurate, etc.
Sa nu prezinte coroziune puternica, defeciuni provocate de apa sau alte lichide.
Componentele mobile trebuie sa fie functionale.

Piesa veche se returneaza in termenii si condiiile impuse de furnizorii de piese ai MITWEB SRL . Pentru evitarea unui refuz va rugam solicitati de la operatorul de comenzi informaiile privind returnarea pieselor vechi la schimb.

In cazul refuzului unei piese vechi la schimb, MITWEB SRL va instiinta clientul in scris prin email si va prezenta motivarea de refuz a furnizorului de unde provine piesa.
Valoarea piesei vechi la schimb se factureaza fara adaos catre client odata cu facturarea piesei noi.

Piesa veche la schimb se face retur catre MITWEB SRL de catre client in termenul mentionat mai sus, costurile rezultate fiind achitate de expeditor.

Dupa receptionarea si verificarea integritatii piesei, va fi stornata valoarea de garantie facturata si returnata suma clientului (cash prin curier sau transfer bancar).Costurile pentru expedierea banilor prin curier fiind suportate de client.

Daca una din conditiile de returnare de mai sus nu este respectata, valoarea de garantie ramane facturata si nu se va storna.