/ Cum Comand

Cum Comand


Date necesare pentru comanda

Nume si Prenume.
Numar de telefon valid.
Adresa de email functionala.
Date facturare persoane fizice (serie si numar carte identitate sau buletin).
Date facturare persoane juridice (denumire firma, nr. inregistrar registrul comertului, cod fiscal, sediul social, banca, cont bancar).

Date necesare livrarii comenzilor :
Adresa livrare comanda completata corect.

Livrarea prin curier se face doar in orasele cu puncte de lucru "Urgent Curier" si "Fan Courier".
Daca nu exista punct de lucru "Urgent Curier" sau "Fan Courier" acolo unde doriti sa va expediem produsele comandate, exista posibilitatea sa alegeti o localitate cea mai apropiata de dvs. unde putem livra coletele. In aceasta situatie trebuie sa va deplasati dvs. la punctul de lucru sa ridicati coletele. Aceasta modalitate de expeditie nu va anuleaza dreptul la transport gratuit daca si numai daca sunt indeplinite conditiile pentru "Livrare Gratuita", (vezi Conditii Livrare).

Detalii produse comandate :

Produsele comandate fara datele de identificare ale autovehiculului nu se pot verifica daca sunt compatibile cu cele care va sunt necesare.
Produsele vor fi livrate conform comenzii dvs. fara a mai fi verificata compatibilitatea lor.
Pentru o verificare corecta a produselor va rugam sa completati campul "Numar de Identificare" sau luati legatura telefonic cu unul din operatorii de comenzi.

Clientul nu poate cere despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stoc, eventuale greseli de tiparire etc). MITWEB SRL in aceste situatii speciale va anunta clientul despre problemele aparute si va anula comanda. Valoarea maxima a obligatiilor MITWEB SRL fata de clientii sai, in cazul nelivrarii produselor la timp sau a livrarii necorespunzatoare din motivele mentionate mai sus, reprezinta returnarea sumelor integrale achitate de catre client in termen de 7 zile calendaristice.